Det finns en stor anledning till att jag inte spenderar så mycket tid på att se debatter, läsa tidningar/nyheter och se nyhetsprogram med alla förståsigpåare, och idag är väl beviset för att det är meningslöst:

Clinton vinner, det är över 70% säkert och alla opinionsundersökningar visar det…..
Börsen kommer att rasa…..

Jag bryr mig inte så mycket om vem som vinner, för det kommer till slut inte att påverka mig speciellt mycket…allt som händer i världen är större än om Trump eller Clinton vinner…..de kommer inte att ge mig mer eller mindre pengar i plånboken eller förhindra att jag reser eller handlar det jag vill/behöver…
Det mesta påverkar jag själv, genom hur jag agerar och tänker och vill jag låta dem få mig att måla allt svart? Nä….

Tänk om Trump verkligen kan göra en förändring, tänk om nu när han vunnit kommer att jobba för att ena folket, att sammarbeta med länder som vill, och minska på konflikter? Det var det han sa i sitt tal, och det kanske blir en förändring till det bättre, för inte har utveckligen gått åt rätt håll senaste tiden…..eller tycker ni det?

Nåväl, nu är det dax att sluta lyssna på förståsigpåare….den som lever får se, så vi börjar leva igen, tycker ni inte….

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.