Better Globe är ett kenyanskt vinstdrivande skogsbolag. Genom att de driver sin verksamhet på ett långsiktigt hållbart sätt, med stort fokus på CSR, kan vi kunder vara med och dela på den vinst från plantagerna som företaget gör. Jag personligen tycker att det är viktigt att göra gott, särskilt om vi bor i ett så rikt land som Sverige. Kan man dessutom kombinera det med att tjäna pengar så tycker jag att det är riktigt bra. Jag tycker personligen att Better Globe är ett fantastiskt exempel på marknadsdriven välgörenhet när det fungerar som bäst.

Du tjänar pengar samtidigt som du hjälper till och gör stor skillnad för människor, barn och natur

Better Globe behöver, som alla företag, pengar in för att bedriva verksamheten. Den får man genom att man säljer träd. Träden tjänar man pengar på och i utbyte mot att vi kunder köper träd, får vi en del av vinsten.

Som kund kan man köpa ett eller flera träd för 17 € och det ger över 20 år en förväntad avkastning om ca 208 €.

Jag vet att många har en åsikt om att tjäna pengar på att hjälpa andra, men jag själv ser det som en win-win. Jag har alltid skänkt pengar till SOS Barnbyar, Läkare utan gränser, Unicef med flera, men det rör sig om ett par hundra i månaden. Genom att dessutom få avkastning ger det mig möjlighet att hjälpa till mångdubbelt mer eftersom jag faktiskt får något tillbaka rent ekonomiskt. Det gör att jag dessutom kan hjälpa till mer och mer för varje år, eftersom jag t.ex. väljer att återinvestera avkastningen i nya träd.

Vinsten för oss kunder kommer från att vi äger en del av den skogen och de träd som planteras.

I korthet bygger det på att vi kan köpa träd som motsvarar andelar i årsskördarna och det ger en förväntad avkastning på ungefär 15 % per år.

Ett träd köps för 17 € och ger över 20 år en förväntad avkastning om ca 208 €.

Vill du veta mer om hur träden gör nytta – läs mer här!

Lyssna gärna på videon, så lär du dig lite mer.

För att köpa träd eller donationspaket som gör gott, bidrar till arbetstillfällen, bidrar till mikrolån, bidrar till att barn får utbildning, motverkar fattigdom och ökenspridning och samtidigt ger dig en god avkastning gå till Better Globes officiella hemsida.

Du hittar mer information om det här:

buy_it_now_se