Onsdagen veckan före Midsommar, så håller Företagarna i Finspång traditionsenligt en “Sillfrukost” i Bruksparken. Anledningen är att vi avslöjar vem som blir årets företagare i Finspång. I år hade jag den stora glädjen att presentera hela 3 företagare som gemensamt fick mottaga priset.

Årets företagare får diplom liten

Här är ett utdrag från Folkbladet:

“Utmärkelsen delas ut av Företagarna, Sveriges största företagsorganisation i ett samarbete med kommunen. Det ges till den som utfört en prestation i sin kommun och som är en förebild och inspirationskälla för andra företagare.Motiveringen för Joges Verkstad löd: “Genom er enorma yrkesskicklighet, er tillgänglighet och ert servicevänliga bemötande har ni utvecklat Joges Verkstad AB till ett företag vida känt utanför kommungränsen. Ert seriösa företagande har dessutom resulterat i att ni numer finns i egenägda lokaler. Ni är ett föredöme.”

Som årets företagare i Finspång så går de vidare till en Regionfinal, som sker i samband med en middag på Linköpings slott där dem blir gäster hos Landshövding Elisabeth Nilsson.

Åter igen – Grattis, ni är väl förtjänta av detta!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.