Läs det igen:

”Alla dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet”

Vad tänker du när du läser detta? Själv läste jag det idag på morgonen, och så var jag lite senare på Lasarettet med min dotter för en uppföljning av en öroninflammation som hon haft. När vi väl är där, så får man ju en stund i väntrummet innan man får komma in till doktorn, och då får man också en chans att se alla människor som kommer och går….inte bara människor som är där för ett besök, utan även en hel del personal som “ilar” fram och tillbaka.

G0tjLajElA3Bk73YOYRU

Det som slog mig var hur de flesta såg ut:

  • trötta
  • stressade
  • överviktiga
  • irriterade
  • sjuka
  • besvikna

Jag tror inte jag stötte på någon som verkligen såg glad ut, och det är kanske svårt att begära, om man skulle få veta varför de faktiskt är där! Vad vet jag….

Nå, tillbaka till citatet ovan – jag kände att jag när jag för 1 år sedan bestämde mig för att ändra lite på min livsstil tog ett helt rätt beslut….jag har sedan dess gått ned i vikt (-15kg) och börjat med promenader, joggat och nu till att mer eller mindre ändå – springa 5km 2-3 ggr/vecka. Dessutom så tog jag beslutet att investera ytterligare i min hälsa, och det genom att förse min kropp med en av de starkaste antioxidanter i flytande form som finns där ute…

Jag har länge studerat och använt kosttillskott, och insett att det idag är ett måste att komplettera sin kost med något extra, som ger kroppen alla vitaminer, mineraler och antioxidanter som den behöver och jag vet, det finns dem som säger att om man äter en hälsosam, varierad kost så, bla, bla, bla…… jag är ledsen, men vet du någon som verkligen äter en hälsosam, varierad kost, med 5 portioner frukt och grönsaker varje – ja, varje dag? Jag vet då ingen som verkligen gör det……

Ofta är det läkarkåren som är emot kosttillskott, för i deras utbildning ingår inget om förebyggande av sjukdom, utan de är ju utbildade i hur man tar bort symtom! De kan allt om läkemedel, för att i bästa fall bota, men allt som oftast för att behandla resten av livet.

ekg_71707469

Jag nämnde att jag såg personal på sjukhuset, och de flesta såg ju trots allt friska ut (de var ju där för att jobba) men några “vandrande reklampelare” för en hälsosam varierad kost, var det inte många som var måste jag tyvärr bekräfta! =)

Dessutom är det ganska dyrt, och inte minst komplicerat att handla och att äta allt detta men behöver varje dag! Tänk efter själv, hur mycket frukt och grönt äter du varje dag? Jag ser ofta bilder på Instagram där man fotat sin hälsosamma frukt/grönsaks-shot och det ser ju helt fantastiskt ut….men ärligt, hur jobbigt är det inte att producera en sådan varje dag, genom att skala, hacka och skiva – för att kunna mixa – för att sedan diska!!

Way to complicated for me!

Nä, jag hittade ett mycket smartare alternativ, som garanterat (kliniskt testat) ger mig allt min kropp behöver för att få en så optimal hälsa som möjligt.

Jag investerar i min framtid genom att:

  1. förse min kropp med optimal näring
  2. äta så rätt som möjligt och hålla ned min vikt
  3. träna och underhålla min kondition

Jag tror att jag har en större chans att slippa bli en av alla dessa som i äldre dar springer (fel ordval, det var ingen av dem som sprang) på lasarettet för en massa olika krämpor!

Titta på listan nedan. I en enda liten förpackning så får du i dig alla dessa frukter….i en flytande, biotillgänglig form, som är enkel för kroppen att ta upp…precis som om du ätit den riktiga frukten.

 

SUPER-FOODS-IN-KYANI-SUNRISE

 

Vill du veta mer, så är du välkommen att maila, eller kommentera, så kan jag förse dig med information! Bor du i Östergötland, så kan du tom få vara med i en testgrupp jag skapat, som får testa produkten i 5 dagar, för att själv få känna skillnaden! Maila i så fall till mikael (at) mikaelsaaf.se och ange som ämne “testgrupp”! Kanske väljer jag ut just dig att få prova helt kostnadsfritt!

Ha en härligt vitaminberikad dag och må så gott!

 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.