Success – smaka på ordet! Vad innebär det för dig?

Framgång kan innebära massor med olika saker, och jag tycker det är oerhört intressant med framgångsrika människor oavsett om det handlar om företagande, idrott eller ideellt arbete. Framgång är och kan vara så mycket, och det är bara du som kan bestämma vad du tycker är framgång!

Men när jag såg den här videon, så inser man att det finns vissa saker som alla de framgångsrika har gemensamt. Filmen visar på dessa saker. Titta på den!

Igår såg jag dokumentären om Ara Abrahamian, brottaren som fick sitt GULD bortdömt i OS i Peking, som la av med brottning, skadades i en trafikolycka, men som ändå, trots allt detta, började igen, och satsade mot OS i London. Månaders av stenhårt arbete, fysisk utmattning, träningsvärk, bantning och plågsamma träningspass på brottningsmattan.

Hans dröm var att få stå överst på prispallen som vinnare av ett OS-guld, det största man kan uppnå!

Nu verkar det som om han blev bortdömd igen, och hans chanser att få uppnå sin största dröm ser ut att gå honom förbi! Men jag blir nästan tårögd, när man ser vilken enorm vilja och drivkraft han har, och i mina ögon har han uppnått vad jag klassar som SUCCESS!
Har du drömt om att vara egen företagare, och påverka din egen framgång? Att få bli lite SUCCESSFUL?

När du tittar på videon, vad känner du?

Känner du att det där är jag, jag har många av dessa 10 punkter inom mig!

Du känner att du vill påverka, förbättra och få mer framgång!

Whow, jag gläds med dig, för då har du alla möjligheter i världen – se bara till att ta tag i dem!

“Drömmen, kampen, segern”

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.