Läser precis en ny bok av Randy Gage – Risky Is The New Safe.

Han skriver om att det finansiella systemet är i gungning, hur teknologi ersätter miljoner av arbetstillfällen, och att hela ekonomier håller på att falla samman. Han beskriver hur saker och ting har förändrats och aldrig kommer att bli desamma igen.

Han skriver vidare om vilka jobb som försvinner, men också om de möjligheter som kommer att öppna sig i framtiden. Han berättar om att den enda osten som är gratis, är den som du hittar i musfällan. Randy skriver vidare om att det gamla hederliga “handels-systemet” med butiker är på utdöende, och att nya sätt att handla och bedriva försäljning tar över. Hur man kapar försäljningsled och fokuserar på att nå slutkunden direkt.

Han beskriver mer ingående hur han ser på Eurons framtid, och hur troligt det är att det samarbetet försvinner. De starka ekonomierna drar sig ur, för de orkar inte längre finansiera de svaga. Hur de regler som man satte upp för att säkra Euron, inte följdes av något land, inte ens Tyskland. Han skriver också om USA och dollarn, och den skuld som USA har idag, och som man egentligen aldrig kan klara av att återställa.

Jag fick en tankeställare när jag läser boken, och jag har ännu inte läst klart. Men den är inte helt igenom negativ och svartmålande. Det finns avsnitt som är positiva, som inspirerar och som ger vägledning till hur man kan göra för att skapa framgång. Boken visar på möjligheter som både du och jag kan ta del av.

Slutsatsen är nog ändå att det blir viktigare och viktigare att ta hand om sin egen framtid, att hitta sätt att säkra sin ekonomi. För som det ser ut nu, så kommer fler och fler belasta samhället, tills samhället inte längre förmår att ta hand om alla….och den som är självständig, är den som kommer att komma ut som en vinnare.

För några år sedan hade jag förmånen att själv sitta ned med författaren och ta del av hans insikter och kunskaper. Att han vet vad han pratar om är det ingen tvekan om, och det gör mig faktiskt lite bekymrad. Men också övertygad om att jag har rätt i mina tankar om hur jag skall gå vidare i framtiden.

Läs boken!

Du kan köpa den på ADLIBRIS!

 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.