Hela huset - fronten

Rörvikshus är en mindre och personligare hustillverkare mitt i Småland. Där möbelriket möter trähusriket har vi i 50 år strävat efter att ge våra kunder det allra bästa. Ett hus anpassat efter drömmar och behov. Vi är alla olika. Därför ska ditt nya hus vara personligt. Ett personligt hem av förstklassig kvalitet. Och till rätt pris. För möjligheten att bygga ditt egna arkitektritade hus är större än du kanske anar.

Ett personligt val
På Rörvikshus bygger vi arkitektritade hus anpassade efter era drömmar och behov. Vi är alla olika. Därför ska ert nya hus vara personligt. Ett personligt hem av förstklassig kvalitet. Och till rätt pris.

Vårt huvudkontor ligger i Rörvik, men vi finns också representerade på cirka 25 platser runt om Sverige. Export av Rörvikshus sker också främst till Tyskland, Schweiz och Österrike. Idag har vi ca 40 anställda och en tillverkning på omkring 100 enheter per år.

Rörvikshus ledord är nära, personligt och förstklassigt.

Nära
Genom åren har vi byggt upp en organisation med förstklassiga underleverantörer för att kunna erbjuda snabb service med högsta kvalitet och till ett rimligt pris. Vi garanterar att din personliga representant följer med dig i hela processen och hjälper till med allt ifrån pappersexercis och upphandling till goda råd och kontakter. Det är ett viktigt led i filosofin att vara ”det lilla företaget” som alltid är nära till hands. Och här vill vi på Rörvikshus anstränga oss lite hårdare och gå en mil längre i visionen att få Sveriges nöjdaste kunder.

Personliga
Våra kunder utgår ofta utifrån redan tillverkade hus, eller egna skisser, när de med hjälp av våra arkitekter ritar sina personliga Rörvikshus. Rum efter rum växer fram och skapas utifrån unika behov. Takhöjden justeras och fönsters placering testas – möjligheterna att skapa ett verkligt personligt hem är många. Hos oss på Rörvikshus får du också hjälp av köksdesigners och specialister och tillsammans väver ni samman personliga detaljer till en harmonisk och funktionell enhet. Resultatet blir ett underbart hus med den rätta hemkänslan – oavsett om det är ett New England eller ett funkishus.

Förstklassiga
Vad är viktigast: en centraldammsugare eller välisolerade väggar? När barnen sätter på stereon så har man svaret. Det är lätt att stirra sig blind på en elegant exteriör, och glömma bort den viktiga stommen. Men det är inte exteriören som påverkar ekonomi, hållbarhet och livskvalité. Därför bygger vi på Rörvikshus bara välisolerade hus med förstklassigt material rakt igenom. Förstklassigt handlar om såväl det yttre som det inre. Om helheten, som detaljerna.

Vi lyssnade in vad man tyckte efter att vi byggt ett Rörvikshus på solsidan….

 

Välkommen att hitta ditt Rörvikshus.

Gå till hemsida Rörvikshus.