…välkommen till mikaelsaaf.se

Det här är min personliga sida, där jag har samlat lite olika tankar om min verksamhet, Företagarna, försäljning, personlig utveckling och ibland bara sådant som jag kommer på just nu, eller just då. Ofta får jag mycket idéer när jag är ute och går eller springer, när jag sitter i bilen eller när jag lagar mat…..sådana där insikter du vet, där man inser så där mycket spännande saker. Sådana där saker som man normalt inte hinner tänka på, för att man är fast i vardagliga sysslor, det sk. ekorrhjulet.

Här kan du läsa lite mer om vad jag sysslar med, som t.ex:

Mitt säljbolag:

Jag har olika säljuppdrag, där jag marknadsför och säljer andras produkter.
Det är produkter inom skydd, nöje och hälsa bl.a. och det har varierat över tid.

Företagarna:

Företagarna arbetar för att göra det enklare, roligare och mer lönsamt att vara företagare, och de arbetar för oss småföretagare (0-50 anställda). Visste du att 4 av 5 jobb de senaste 20 åren har skapats i ett småföretag? Ändå så fokuserar politikerna på att underlätta för de få stora företag som vi har. Företagarna vill att regler och förutsättningarna för att små företag skall kunna utvecklas och lättare anställa ny personal ska bli enklare….för det hjälper Sverige på så många plan, speciellt när det gäller arbetslösheten. Det är jag gärna med och stöttar.

Personlig utveckling:

Hur häftigt är inte det? De flesta slutar lära sig när det sluter skolan, men det finns så mycket ytterligare att lära sig, och ämnet personlig utveckling är hur stort som helst, och varför inte utvecklas lite mer som person…men det är ju personligt.