För några veckor sedan, så kom jag i kontakt med ett företag som heter Balansekonomi och som håller utbildningar i hur du just får “Ett rikare liv..”

Redan för många år sedan, när jag läste en bok som heter “Rich Dad, Poor Dad” så fick jag ett annat sätt att tänka när det gäller pengar. Så när jag fick se vad Balansekonomis utbildning handlade om:

Det är en fullmatad heldag för dig som är sugen på kunskap, verktyg och konkreta råd för hur du kan göra ditt liv och din ekonomi rikare. Den är till för dig som vill ha mer tid, mer pengar och mer energi.

Den är till för dig som vill få dina pengar att jobba för dig i stället för att du ska jobba hårt för dina pengar. Den är till för dig som vill nå nya mål, uppfylla dina drömmar och utveckla en plan för ett rikare liv.

….så kände jag att det var en smart investering att gå åtminstone deras kick-off dag, för enligt dem så handlade den om:

Kickoffen är till för dig som oavsett var du är idag är sugen på att ta de möjligheterna livet erbjuder. Du behöver inga förkunskaper inför kickoffen. Den är till för unga, gamla, företagare, privatpersoner, luttrade med mycket ekonomisk kompetens och erfarenhet och samtidigt för den entusiastiske nybörjaren. Den är designad för att sätta ditt liv i perspektiv och se vilka nya utmaningar som kommer att föra dig framåt till det som är ett rikare liv för dig.

Ett rikare liv handlar inte enbart om pengar, utan det handlar om så mycket mer. Hälsa, välmående och upplevelser är nog några av mina viktigaste grundpelare för ett rikt liv, och idag så har vi lagt en grund för att kunna utveckla dessa områden ännu mer. Den här kursen kommer att hjälpa oss ännu mer på traven!

Vill du veta mer om deras kickoff, så hittar du info här: Kickoffen

 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.